برد لباسشویی

برد لباسشویی وستل (2)

برد لباسشویی هایسنس (1)

برد لباسشویی هاردستون (1)

برد لباسشویی مدیا (5)

برد لباسشویی کنوود (7)

برد لباسشویی کندی (4)

برد لباسشویی کرال (7)

برد لباسشویی فاگور (2)

برد لباسشویی سانیو (2)

برد لباسشویی سامسونگ (13)

برد لباسشویی ژنووا (2)

برد لباسشویی زیرووات (2)

برد لباسشویی زانوسی (3)

برد لباسشویی رگال (2)

برد لباسشویی دوو (5)

برد لباسشویی حایر (4)

برد لباسشویی پاکشوما (10)

برد لباسشویی پارس (3)

برد لباسشویی بوش (25)

برد لباسشویی بکو (7)

برد لباسشویی ایندزیت (5)

برد لباسشویی ال جی (8)

برد لباسشویی اسنوا (7)

برد لباسشویی آرچلیک (4)

برد لباسشویی آبسال (4)

برد لباسشویی آاگ (2)

برد لباسشویی

برد لباسشویی، یک قطعه الکترونیکی بسیار مهم در بین اجزای تشکیل دهنده ماشین لباسشویی‌ها است. اگر ماشین لباسشویی شما به درستی کار نمی‌کند، ممکن است به دلیل مشکل PCB باشد. این قطعه الکترونیکی، نقش بسیار مهمی در کارکرد دستگاه شما بر عهده دارد، به طوری که معیوب بودن آن، می‌تواند باعث از کار افتادن لباسشویی شما بشود. این به این دلیل است که برد لباسشویی، عملکرد های الکتریکی ماشین لباسشویی شما را کنترل می‌کند. بنابر این، اگر یک برد PCB معیوب شود، مشکلات مختلفی ایجاد می‌کند، به طور مثال می‌تواند ماشین لباسشویی شما را در کمترین زمان به طور کامل متوقف کند.

برد لباسشویی چیست؟

برد لباسشویی چیست؟

برد مدار چاپی یا PCB یک برد نازک ساخته شده از مواد غیر رسانا است که برای پشتیبانی و اتصال قطعات الکترونیکی مختلف مجهز شده است. آن‌ها در انواع وسایل الکترونیکی از کامپیوتر و تلفن همراه گرفته تا ماشین لباسشویی و مایکروویو یافت می‌شوند. این دستگاه‌های الکترونیکی با کمک برد‌های PCB که مطابق با انواع آن‌ها طراحی شده‌اند، به خوبی کار می‌کنند. مهمترین وظیفه برد لباسشویی، کنترل عملکرد های مختلف دستگاه است.

مشخصات و ویژگی‌های برد لباسشویی

در برخی موارد، ماشین لباسشویی ممکن است بیش از یک PCB داشته باشد. به عنوان مثال، ممکن است یک PCB جداگانه برای کنترل پنل و دیگری برای موتور وجود داشته باشد. تخته‌های PCB معمولاً از فایبرگلاس، اپوکسی کامپوزیت یا هر ماده کامپوزیت دیگری ساخته می‌شوند. اکثر عملکرد های الکترونیکی مانند سنسور‌های فشار، سنسور‌های صدا، کلید های درب و سایر لوازم الکتریکی ماشین لباسشویی را کنترل می‌کند. این تخته‌های کوچک جزء مهم ماشین لباسشویی شما محسوب می‌شوند. گاهی اوقات از آن به عنوان \"مغز ماشین لباسشویی شما\" یاد می‌شود.

مزایا و معایب برد لباسشویی چیست؟

مزایا و معایب برد لباسشویی چیست؟

از اتصال کوتاه در بین قطعات الکترونیک جلوگیری می‌کند.
PCB‌ ها به راحتی در دسترس هستند.
با استفاده از چندین منبع برق، عمر ماشین لباسشویی شما را افزایش می‌دهد.
به محافظت از سایر اجزای الکتریکی ماشین لباسشویی شما کمک می‌کند.
این مدار‌ها در صورت فرسودگی جزئی قابل تعمیر هستند.
با این حال، جدا از مزایا، معایبی هم دارند. به عنوان مثال، اگر یک افزایش شدید برق وجود داشته باشد، PCB‌ ها ممکن است نتوانند به خوبی آن را مدیریت کنند و بنابراین ممکن است سریعتر از سایر قطعات فرسوده شوند.

انواع برد لباسشویی چیست؟

PCB‌ ها انواع مختلفی دارند و هر کدام عملکرد، ویژگی‌ها، محاسن و معایب خاص خود را دارند. محل و تعداد برد های PCB نصب شده به نوع و مدل لباسشویی شما بستگی دارد. در ماشین لباسشویی، معمولاً سه نوع PCB اصلی مانند برد کنترل، برد موتور و برد پاور وجود دارد.
برد کنترل وظیفه کنترل تمامی قطعات لباسشویی را بر عهده دارد. هنگامی که از یک تابع خاص استفاده می‌کنید، سیگنال‌هایی را به هر مؤلفه ارسال می‌کند تا به شما اطلاع دهد که چه کاری و در چه زمانی آن را انجام دهید.
این‌ها معمولاً در جلوی دستگاه، نزدیک پانل کنترل قرار دارند.
نوع بعدی برد در این دسته برد موتور است و به سادگی عملکرد موتور واشر را کنترل می‌کند.
وظیفه اصلی چرخاندن درامی است که بار لباس‌های شسته شده شما را در طول چرخه شستشو نگه می‌دارد. آن‌ها معمولاً در نزدیکی پشت دستگاه، زیر درام قرار دارند.
نوع سوم، برد پاور است. برق را برای قطعات الکترونیکی ماشین لباسشویی تأمین می‌کند. معمولاً در بیشتر موارد در پشت ماشین لباسشویی قرار دارد.

اشکال مختلف برد لباسشویی

اشکال مختلف برد لباسشویی

PCB‌ ها به لایه‌هایی مانند یک، دو لایه یا چند لایه طبقه‌بندی می‌شوند. این چیزی نیست جز پوشش‌های مسی مانند لایه‌های رسانا و غیر رسانا در دو طرف تخته‌های PCB.
PCB‌های یک طرفه: PCB‌های یک طرفه ساده‌ترین و مقرون به صرفه ترین برد ها هستند. این نوع PCB‌ ها دارای یک لایه فایبرگلاس و مس هستند.
PCB دو لایه: این نوع PCB‌ ها دارای یک لایه از بستر پایه (فایبرگلاس) در یک طرف هستند. علاوه بر این، آن‌ها دارای لایه های رسانا (مسی) در دو طرف بستر هستند و پوشش لحیم کاری در هر دو طرف برد PCB اعمال می‌شود.
PCB‌های چند لایه: PCB‌های چند لایه شامل بیش از دو یا حداقل سه لایه رسانا از مس یا یک عنصر مشابه هستند. این لایه‌ها همه با سوراخ‌های مسی به هم مرتبط هستند. برد‌های PCB چند لایه بسته به عملکرد نوع ماشین لباسشویی شما دکمه‌هایی روی آن‌ها دارند. جالب است بدانید که رایج‌ترین برد‌های PCB بین شش تا هشت دکمه دارند.

برد لباسشویی چگونه آسیب می‌بیند؟

برد‌های PCB جزء مهمی هستند که اجزای الکتریکی ماشین لباسشویی را تنظیم می‌کنند. دلایل زیادی برای خرابی برد PCB وجود دارد. بیایید شایع‌ترین دلایل خرابی برد PCB را مورد بحث قرار دهیم.
قرار گرفتن در معرض آب: شایع‌ترین دلیل آسیب دیدن برد PCB قرار گرفتن در معرض آب است. اگر ماشین لباسشویی شما نشت کند، یا اگر تصادفاً آب روی برد PCB بریزد، ممکن است شروع به خوردگی و خرابی کند. آب همچنین می‌تواند باعث اتصال کوتاه در قطعات الکتریکی شود که در نهایت ممکن است منجر به آسیب شدید شود.
نوسانات برق: نوسانات برق مطمئناً می‌تواند به اجزای الکتریکی ماشین لباسشویی آسیب برساند و نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. برد های PCB که منابع الکتریکی را کنترل می‌کنند می‌توانند قربانی نوسانات برق اضافی شوند. بنابراین، باید از استفاده از واشر در هنگام نوسانات برق اضافی خودداری کنید.

آسیب فیزیکی یا تصادفی: احتمال دیگری که در آن برد PCB ممکن است آسیب ببیند، آسیب فیزیکی است. اگر برد ضربه بخورد یا به طور تصادفی بیفتد، ممکن است ترک بخورد، که می‌تواند باعث مشکلات بیشتر در اتصالات الکتریکی شود. بنابراین، اگر هنگام انجام برخی کار ها بسیار محتاط باشید، از آسی زدن به برد لباسشویی جلوگیری به عمل خواهد آمد و دستگاه شما، عملکرد خود را برای مدت زمان طولانی‌تری حفظ می‌کند.
دلایل دیگر می‌تواند به دلیل رعد و برق، گرد و غبار، رطوبت و غیره باشد. بنابراین، همیشه ماشین لباسشویی را در فواصل زمانی معین سرویس کنید. در برخی موارد، آسیب فیزیکی قابل تعمیر است، اما در چند مورد استثنایی، باید کل برد را تعویض کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *